Суспільство
28 травня 2015
Син Юрія Нікуліна їде в "ЛНР" разом з артистами московського цирку
31 травня в Луганську артисти Московського цирку на Кольоровому бульварі візьмуть участь у цирковій шоу-програмі.
news-image

 "Міністр" культури "ЛНР" Оксана Кокоткіна повідомила, що 31 травня в Луганську творча делегація артистів Московського цирку на Кольоровому бульварі імені Юрія Нікуліна на чолі з його художнім керівником Максимом Нікуліним  візьме участь у цирковій шоу-програмі, передає «Є».

За словами Кокоткіної, захід присвячений Міжнародному дню захисту дітей. У святковій програмі артисти Московського цирку на Кольоровому бульварі будуть виступати разом із студентами кафедри циркового мистецтва ЛДАКМ ім. Матусовського.

Буквально вчора ми дізналися, що на цю зустріч до нас приїдуть гості з Російської Федерації - творча делегація під керівництвом Максима Юрійовича Нікуліна, художнього керівника Московського цирку на Кольоровому бульварі. 
У складі делегації - клоуни і жонглери, які візьмуть участь у цирковій шоу-програмі, - повідомила Кокоткіна.

Нагадаємо, Максим Нікулін - син Юрія Нікуліна -одного з найвідоміших акторів кінематографу радянських часів, керівника Московського цирку на Кольоровому бульварі. Після смерті батька, у 1997 році, Максим Нікулін обійняв посаду Генерального директора і художнього керівника цирку.

Читайте також: В "ЛНР" збираються увічнити пам'ять Мозгового