Україна
28 травня 2015
Льовочкін не з’явився на допит в МВС
Органи слідства повторно направили йому повістку для проведення допиту.
news-image

Слідчі Головного слідчого управління МВС України у четвер, 28 травня не змогли допитати нардепа Сергія Льовочкіна як свідка у справі про вбивство колишнього соратника по Партії регіонів Олега Калашнікова, оскільки Льовочкін на допит не з’явився.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Сергій Льовочкін не з’явився на допит до Головного слідчого управління МВС України у рамках розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова, - йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадують ,що метою процесуальної дії є встановлення обставин знайомства загиблого Калашнікова та Льовочкіна. Крім того, слідчі хотіли з’ясувати їхні взаємовідносини, коло спілкування, наявність можливих боргових зобов’язань, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, у тому числі – пов’язаних із Партією Регіонів та передвиборчою компанією.

Як наголошують правоохоронці, у зв’язку з неявкою Сергія Льовочкіна до МВС, органи слідства повторно направили йому повістку для проведення допиту в якості свідка, що призначений на 2 червня 2015 року.