Події
29 травня 2015
Міліція розпочала розслідування вибуху у магазині Roshen за статтею "хуліганство"
Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину та кондиціонером, що знаходиться на вулиці.
news-image

Як повідомили у МВС, стосовно вибуху у магазині Roshen розпочате кримінальне провадження за ч.4 статті 296 (Хуліганство) КК України, повідомляє «Є».

О 23.11 до чергової частини Оболонського районного управління міліції по спецлінії «102» надійшов виклик, що в одному з магазинів в Оболонському районі сталося замкнення кондиціонера, в результаті чого виникла пожежа. За адресою виклику направили слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь, групу експертів-вибухотехників. По приїзді на місце пригоди інформація про пожежу та загоряння в магазині не підтвердилася, - йдеться в повідомленні відомства.

За попередньою інформацією, біля торгівельного закладу спрацював невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 см. Всередині магазину від ударної хвилі пошкоджено торгові полиці та частину товару. Також пошкоджено профільну обшивку стіни, частина якої знаходилась на землі поруч з місцем вибуху.

 Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину та кондиціонером, що знаходиться на вулиці.

Вилучені на місці події предмети направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Головного управління МВС України в м. Києві.

Розслідування триває.