Суспільство
29 травня 2015
Школярі зобов'язані відвідати Крим! - Мінкульт Росії
Крим увійшов до числа маршрутів для обов'язкового відвідування школярів.
news-image

Заступник міністра культури Росії Алла Манілова впевнена, що всі російські діти в обов'язковому порядку повинні відвідати об'єкти культури в Криму, повідомляє «Є» із посиланням на РІА «Новости».

За словами Манілової, Крим увійшов до числа маршрутів для обов'язкового відвідування школярів.

Наше завдання - щоб всі російські діти побували в Криму і не тільки на пляжі. У нас є три домінанти, які кожному школяреві Росії потрібно відвідати - Петербург, Москва і Крим, ці маршрути будуть щороку. Інші маршрути можуть змінюватися, - заявила чиновниця.

За словами Манілової, у 2015 році число обов'язкових маршрутів для відвідування російськими школярами збільшено до дев'яти.

У 2013 році ми починали цей проект, і тоді це був тільки Петербург. У 2014 році це були вже шість регіонів - до Петербургу і Москві додався Крим, додалася Казань, додався окремий маршрут в Петергоф і Ясну Поляну. А цього року вже у нас дев'ять маршрутів, у яких задіяні вже 14 регіонів , - зазначила Алла Манілова.

За її словами, цього року в рамках святкування 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні в число шкільних маршрутів увійшли також Орел, Курськ, Бєлгород і Брянська область з маршрутами, присвяченими партизанському руху

Читайте також: Міст до нашого Криму, який будує Росія, нам знадобиться - Турчинов