Російські співаки посварилися між собою через нагороду
Білан, Басков і Кіркоров образилися на Сергія Лазарєва.
news-image

У відомого російського співака Сергія Лазарєва виник конфлікт з Дімою Біланом, Миколою Басковим і Філіпом Кіркоровим через фото в соціальній мережі, передає «Є»

Співак Сергій Лазарєв розмістив фото на своїй сторінці в соціальній мережі з закликом голосувати за нього на премії Муз-ТВ 2015. Гнів колег співак викликав тим, що на зображенні обробив фото інших співаків і підписав фото: "Ось так виглядає ПРАВИЛЬНЕ голосування на премії "МузТВ"!! сподіваюся, у вас всіх також?".


Варто зазначити, що співаки, які також знаходяться в номінації різко відреагували на слова Лазарєва. Свій гнів продемонстрували - Микола Басков, Філіп Кіркоров і Діма Білан. Артисти вирішили оголосити співаку спільний бойкот та на своїх соціальних сторінках розмістили однакові пости, адресовані Лазарєву.

"Дорогий lazarevsergey ну звичайно ми всі теж проголосували за тебе, тому що всі артисти в порівнянні з тобою недостойні ніяких премій!!! Тепер можемо спокійно не їхати на премію МузТВ 2015!!! Правильне Голосування відбулося!!! ", - заявили Басков, Кіркоров і Білан.