Політика
30 травня 2015
Абромавичус відповів Коломойському
Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус вважає правильними свої дії на посаді голови аукціонного комітету з продажу нафти "Укрнафти" .
news-image

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус вважає правильними свої дії на посаді голови аукціонного комітету з продажу нафти "Укрнафти" щодо скасування 15% дисконту, оскільки вони заощадили компанії понад $ 50 млн. Про це він написав у своєму "Твіттері", передає «Є».

Комісію з продажу нафти "Укрнафти" я очолив відразу після призначення, і прибрали моментально 15% дисконт. З початку року продали 693,078.11 тонн за середньою ціною 11,533.84 / тонну При старих умовах покупець мав би вигоду більше ніж 50 млн доларів .., - написав міністр в мікроблозі.

Раніше, нагадаємо, Ігор Коломойський на зборах акціонерів компанії обізвав міністра економічного розвитку і торгівлі України Абромавічуса мавпою. Про це повідомив представник Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм.

"Коломойський: мінекономіки некомпетентний, я акціонер цієї компанії і мені все одно, звідки привезли цю мавпу - з Литви або звідки", - процитував слова скандального олігарха журналіст-депутат у себе в Twitter.

Міністр, у свою чергу, додав: "На зборах акціонерів" Укрнафти "не був, і міністерство не курирує цю компанію, але спасибі, що згадали".

Читайте також: Коломойського не пускали на засідання наглядової ради "Укрнафти" (відео)