Суспільство
2 червня 2015
Скандал навколо газети "Вести" закінчився різаниною (ФОТО)
Сьогодні 2 червня на Оболоні сталася сутичка між жінкою і поширювачем газети "Вести", яка закінчилась кривавою різаниною.
news-image

Про цю подію на своїй сторінці у Facebook розповіла активістка Анастасія Хабенко, повідомляє «Є».

Сьогодні на Героїв Дніпра була невелика різанина. Роздавальниця вєстєй порізала канцелярським ножем руку жінці (1953 р.н.) за те, що пані порвала при роздавальниці газету і хотіла взяти ще одну, - написала Анастасія.

Вона також повідомила, що міліція поводилась дуже пасивно і лише під тиском громадськості заповнили протокол.

Міліція лише прийняла заяву (точніше, протокол про прийняття заяви), і то під великим тиском жінки, в якої постійно кровоточила рука, хоча її неодноразово перев'язували (швидка довгий час не їхала), активістів зомбі-акції і свідків. Другий примірник протоколу жінці відмовились видавати. Після цього міліціонери просто поспілкувались з роздавальницею, без обшуку, пошуку ножа, яким вона порізала, затримання або хоча б якоїсь іншої реакції. Роздавальниця, звісно, все заперечила, - зазначила активістка.

Також вона повідомила, що агресивна жінка-роздавальниця скандальної газети "вкусила двох хлопців і дівчину, а також погрожувала тим ножем". Проте щодо цих постраждалих міліція відмовилась навіть скласти протокол.

Активістка наголошує, що за таких умов, "схоже, потрібно боятися бездіяльності міліції Оболонського району більше, ніж місцевої "вати".

Нагадаємо, це вже не перший скандал навколо проросійської газети "Вести". У квітні "Правий сектор" вилучив весь наклад цієї газети і здав на макулатуру.

А Служба безпеки України звинуватила газету "Вести" у підтримці сепаратизму.

Читайте також: Правий сектор вилучив тираж газети "Вести" та здав його на макулатуру (ВІДЕО)