Події
5 червня 2015
Українські захисники відбили атаки терористів по всьому фронту
Після провальних наступальних дій 3 червня, протягом останньої доби російсько-терористичні війська на Донбасі проявляли високу активність, посилено обстрілюючи позиції українських військ.
news-image

Як повідомляє  «Є» із посиланням на групу "Інформаційний опір", при цьому бойовики широко застосовували важку бронетехніку і озброєння, заборонені Мінськими домовленостями.

У районі Мар'їнки силами АТО була виявлена ​​ДРГ терористів, яка намагалася проникнути в тактичний тил українських військ за кільцевою дорогою між н.п.Александровка і Перемога. В результаті зіткнення ДРГ противника відступила до своїх позицій", - написав на своїй сторінці в Facebook Дмитро Тимчук

За словами аналітика, відзначається активізація диверсійно-розвідувальної діяльності противника.

Ще одну ДРГ бойовиків була виявлена ​​між Красногорівкою та Мар'їнкою при виході на "нейтральну смугу". У результаті зіткнення з силами АТО ця ДРГ противника відступила до своїх позицій.

Неодноразово обстрілювали українські позиції терористи і в районі населених пунктів Опитне та Водяне. Застосовувалися міномети 82-мм, декілька мобільних вогневих установок ЗУ-23-2 і одна батарея 122-мм гаубиць Д-30.

У районі Пісків та Авдіївки обстріли велися в основному з стрілецького озброєння, зазначено застосування бойовиками великокаліберних кулеметів і мінометів.

Північніше Авдіївки із замаскованих позицій вогонь по позиціях сил АТО вела пара танків бойовиків, що прикриваються мінометним вогнем.

Читайте також: Бойовики обстріляли Авдіївку, зруйнувавши житлові будинки та газопровід