Війна
7 червня 2015
В "Азові" розповіли, яка жінка повинна бути поряд з героєм
"Сильний чоловік бере з собою тільки гідну жінку",- бійці.
news-image

Прес-служба добровольчого полку "Азов" опублікувала статтю на тему "Роль жінки в житті воїна", пише «Є».

"Азовці" вдало описали портрет жінки, яка гідна бути поруч з сучасним героєм. За словами автора, жінка - це бойова подруга чоловіка-воїна, соратниця, мати його дітей та продовжувачка Роду.

"Чим сильніше чоловік - тим важче його шлях, тому з собою він бере тільки гідну жінку - непристосована просто не зможе бути поряд з ним, слабка не зможе виховати сильну дитину.",- йдеться у статті.

На думку бійців, справжній жінці потрібен той, кому вона зможе не просто довірити своє життя, але і довірити життя своїх дітей.

"Щастя жінки повною мірою можливе тільки за наявності надійного чоловіка, завжди готового її захистити і поділитися своєю силою.",- пише автор.

Автор наголошує, що багато хто так і залишається осторонь від великих звершень, адже бути Героєм дуже непросто - набагато легше все життя дивитися з боку, бути пасивним спостерігачем.

"Якщо жінка, як і чоловік, не готова боротися за своє щастя - всі Чоловіки, як і все життя, пройдуть повз неї, а той, який і зупиниться, швидше за все, таким просто не є.",- підсумовують у статті.

Нагадаємо, засновник фронтового часопису "Азова" розповів про його створення.