Події
9 червня 2015
Рятувальники кажуть, що їм не вистачає техніки, щоб погасити пожежу під Києвом (ВІДЕО)
Площа пожежи зростає. А поряд з палаючою нафтобазою розміщена ще одна та військові склади.
news-image

Як повідомляє «Є» із посиланням на телеканал "112 Україна", зараз зберігається небезпека нових вибухів та посилення пожежі.

Представники ДСНС повідомляють, що для вдалої боротьби з вогнем їм потрібно більше техніки. Зараз зі стихією ніхто не бореться, оскільки до місця події підійти неможливо. 

Вибухи тривають. Полум'я перекинулося на всі 17 цистерн", - передає репортер з місця подій. - Всіх тут присутніх відвели на 600 метрів від пожежі, оскільки існує ще одна небезпека – поруч з цими цистернами, які зараз горять, перебуває ще з десяток цистерн, вже іншої компанії. У кожній з них по 5 тисяч тонн палива, і в будь-який момент вони можуть вибухнути.

 

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі ТОВ "Побутрембудматеріали" в смт Глеваха Васильківського району Київської області почалася вчора у 17:29.

Загорівся резервуар з паливом об'ємом 900 кубометрів. Станом на 7:00 ранку 9 червня рятувальники повідомили про те, що вогнем охоплені 8 резервуарів з 17, а пізніше на базі прозвучала нова серія вибухів, і вогонь посилився.