Резонанс
9 червня 2015
Терористичний акт: у компанії "БРСМ" назвали версію пожежи
У компанії вважають, що загоряння нафтопродуктів на нафтобазі сталося в результаті терористичного акту.
news-image

Як повідомляє «Є», в якості основної версії пожежі на нафтобазі в селі Крачки Васильківського району Київської області АЗК "БРСМ-Нафта" розглядають навмисний підпал.

Про це йдеться в офіційному коментарі компанії.

Ми не виключаємо, що загоряння нафтопродуктів на нафтобазі сталося в результаті терористичного акту, - заявив директор департаменту стратегічного маркетингу мережі АЗК "БРСМ-Нафта" Олександр Мельничук. - Ми неодноразово публічно заявляли, що з 22 квітня 2014 наші АЗК піддаються спланованиму зовнішньому тиску і системним нападам невідомих осіб, зловмисні дії яких мають всі підстави бути кваліфіковані як терористичні атаки".

Нагадаємо, вчора ввечері на нафтобазі сталася пожежа, в результаті якої постраждали чотири людини - співробітники нафтобази, яким в даний момент надається необхідна медична допомога.

Залучені до ліквідації пожежі сили в цілодобовому режимі продовжують гасіння. Всього до гасіння залучено 308 осіб та 62 одиниць техніки, у тому числі від ГСЧС - 213 чоловік особового складу та 47 одиниць техніки, від Міноборони - 80 чоловік особового складу та 12 одиниць техніки, від Укрзалізниці - 15 працівників та три пожежні поїзди.

Читайте також: Для допомоги у локалізації пожежі на нафтобазі залучено рятувальників з Житомирської, Черкаської та Чернігівської областей - ДСНС