Резонанс
10 червня 2015
Попередні результати слідства підтвердили, що компанія БРСМ-нафта виготовляла фальсифіковані нафтопродукти
Слідство проводиться за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 273 КК України «Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах».
news-image

За першими результами досудового слідства виявлено, що комплекс споруд для зберігання, перевантаження, відпуску нафти і нафтопродуктів, що належить компанії «БРСМ-нафта» було побудовано без оформлення дозвільних документів і не вводилося в експлуатацію належним чином. Це може свідчити про незаконне виготовлення та зберігання протягом тривалого часу фальсифікованих підакцизних нафтопродуктів, в тому числі - бензину. Про це повідомили у прес-службі МВС України, передає «Є».

Слідство проводиться ГСУ МВС України за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 273 КК України «Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах».

Дана стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк від двох до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: На нафтобазі не було навіть піноутворювача - пожежник