Політика
11 червня 2015
"Велика сімка" готова ввести нові санкції проти РФ
У разі необхідності у G7 готові накласти істотні додаткові санкції у відповідь на дії Росії.
news-image

Як повідомляє «Є», про це сьогодні заявив віце-президент США Джо Байден на зустрічі з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком у Вашингтоні.

Політик наголосив на рішучості США та їхніх партнерів з G7, які продовжать тиснути на РФ для виконання мінських домовленостей. 

Яценюк та Байден обговорили порядок денний реформ в Україні, а також необхідність продовжувати рухатися вперед у заходах із боротьби з корупцією та інших зусиллях щодо залучення додаткових іноземних та внутрішніх інвестицій в Україну.

За словами Яценюка, однією з цілей його робочого візиту до США була підготовка до інвестиційної конференції, яка буде проведена 13 липня на двосторонньому рівні між Україною і США.

Простого рецепту не існує і швидкого рішення немає. Але сподіваюся, якщо все буде йти по тому плану, який ми бачимо, то 2016 рік має бути першим роком економічного зростання, – сказав Яценюк. - Нам необхідно продовжувати реформи, зокрема, енергетичного сектору, аграрного сектору, податкову реформу та боротьбу з корупцією.

Прем’єр сказав, що під час робочого візиту до Вашингтона він разом з міністром фінансів України Наталією Яресько провели 30 зустрічей за 48 годин. Голова уряду назвав безпрецедентним рівень підтримки України, висловлений під час зустрічей з керівництвом Сполучених Штатів.

 

Читайте також: Сьогодні у Києві не виявлено перевищення граничнодопустимих концентрацій забруднюючих речовин