Події
11 червня 2015
Стали відомі подробиці затримання трьох ґвалтівників з Ужгорода
Міліція затримала зловмисників, які вчора жорстоко зґвалтували молоду вагітну жінку.
news-image

У прес-службі МВС повідомили подробиці вчорашньої резонансної історії із затриманням в районі цегельні на вул. Минайській в Ужгороді ґвалтівників, передає «Є».

Вдень 10 червня на телефон 102 Ужгородського міськвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення від 23-річного жителя міста. Заявник повідомив про те, що тріо невідомих молодиків «чіпляється» біля озера на вул. Минайській до його дівчини.

На місце пригоди оперативний черговий Ужгородського міськвідділу міліції направив наряди патрульної служби. Патрульні встановили, що злочинна трійця побила потерпілого й відібрала у нього мобільний телефон, - йдеться в повідомленні прес-служби.

За словами потерпілого, нападники втекли в напрямку чагарників біля озера. Правоохоронці стали прочісувати довколишню територію.

Одного з втікачів затримали відразу. Двох його спільників уже ввечері взяли працівники карного розшуку.   Оглянувши закинуту будівлю цегельні, правоохоронці виявили там непритомну зґвалтовану дівчину. Це була 17-річна жителька міста, студентка профтехучилища. До того ж, потерпіла була вагітна.

Як з’ясувалося, негідники силоміць затягнули свою жертву у закинуту будівлю й зґвалтували. Від нелюдських знущань жертва втратила свідомість. Ґвалтівниками виявилися троє жителів табору з с.Концово Ужгородського району віком 16-35 років. Один із них раніше судимий, - розповіли у прес-службі.

  За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтями «групове зґвалтування неповнолітньої» та «грабіж». 

Читайте також: В Одесі чоловік замовив вбивство свого політичного опонента за 10 тис доларів