Події
12 червня 2015
За нічну різанину в Харківському студмістечку міліція затримала 5 осіб (фото)
Внаслідок нічного конфлікту до міської лікарні потрапили 9 громадян з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в Харківській області, інформація про подію надійшла до міліції вчора близько 23.30 години, передає «Єдність».

 

Група невідомих молодиків, частина яких ховали свої обличчя за балаклавами, озброєні палицями та колючо-ріжучими предметами, напали на громадян в районі вулиці Отакара Яроша в Харкові. В цьому районі розташоване студентське містечко декількох вишів.

Під час нападу постраждали громадяни України та іноземні студенти. 9 потерпілих було доставлено до лікарні невідкладної допомоги, у деяких з них медики констатували черепно-мозкові травми та непроникаючі ножові колоті рани, - йдеться в повідомленні прес-служби.

У зв’язку із даною ситуацією вночі весь особовий склад харківської міліції, в тому числі спецпідрозділи особливого призначення, були підняті по тривозі. На теперішній час затримано 5 осіб, підозрюваних у злочині. Зараз із ними працюють слідчі органи. Встановлюються інші учасники та організатори масової бійки.

Дії зловмисників кваліфіковані за кількома статтями КК України - ч.4 ст. 296 (хуліганство), ч.2 ст. 15 , ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) та ч.2 ст. 187 (розбій). Максимальне покарання за вчинені злочини передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Як розповіли у міліції, постраждалим надана необхідна допомога, їх здоров’ю на сьогодні ніщо не загрожує.

Читайте також: Харківська різанина: є постраждалі