Резонанс
15 червня 2015
На нафтобазі "БРСМ-нафта" більше немає загрози вибуху та загорання - ДСНС
Рятувальники продовжують ліквідацію пожежі.
news-image

Як повідомили у прес-службі ДСНС, станом на 8 годину 15 червня рятувальники продовжують ліквідацію пожежі на території нафтобази "БРСМ-нафта", передає «Єдність».

Наразі завершено перекачування дизельного пального з двох резервуарів ємністю по 900 куб. м нафтобази "БРСМ" до резервуарів нафтобази "КЛО". Всього перекачано більше 2000 куб. м пального.

Загрози вибуху та загорання немає. З вцілілих 4 резервуарів з дизельним пальним викачано більше 2 000 куб. м, наразі залишається ще близько 2 000 куб.м пального. Також, підрозділи ДСНС України здійснюють посипання паливно-мастильних плям сорбентом,– сказав заступник начальника управління Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України, полковник Василь Сніцар.

На місці пожежі для виконання робіт зосереджено 43 од. техніки та 130 чол. особового складу від ГУ (У) ДСНС у Київській області та м. Києва, ДП МРЦ, приданих сили від ГУ (У) ДСНС у Житомирській, Рівненській та Чернігівській областях.

Охорону місця проведення робіт з ліквідації надзвичайної ситуації здійснюють 70 осіб особового складу Національної гвардії.

Читайте також: Наливайченком зацікавилася Генпрокуратура