Виконавець ролі Джона Сноу не очікував смерті свого героя в кінці 5 сезону "Гри престолів"
За словами актора, продюсери і сценарист телефільму повідомили, що його герой не повернеться в наступному сезоні.
news-image

Американський актор Кіт Херінгтон - виконавець ролі Джона Сноу в серіалі «Гра престолів» - розповів в інтерв'ю американському виданню Entertainment Weekly, що не чекав смерті свого героя у фінальній серії п'ятого сезону, передає «Єдність».

Я не читав "Танець з драконами", але читав інші книги Джорджа Мартіна і чув, що це станеться. Більше того, я розумів, що це відбудеться в п'ятому сезоні. Але майже до кінця не усвідомлював, що це трапиться в фіналі і так розбурхає глядачів , - повідомив Херінгтон.

Також він зізнався, що завжди приємно, коли смерть твого героя стає останньою подією сезону.

Раніше Мартін натякав на те, що Джон Сноу може вижити, проте, за словами Херінгтона, продюсери і сценарист телефільму повідомили йому, що його герой не повернеться в наступному сезоні.

Мені ніколи не говорили, що буде далі в "Грі престолів", а цього разу сказали. І якщо щось буде по-іншому, то я про це не знаю. Значить, такий задум продюсерів. Мені сказали, що мій персонаж не повернеться , - пояснив актор.

Остання, десята серія п'ятого сезону «Гри престолів» була показана увечері 14 червня на каналі HBO. Події, що відбулися в епізоді, викликали дискусії у пресі і серед шанувальників.

Зйомки шостого сезону почнуться в кінці липня 2015 року.

Телесеріал «Гра престолів» заснований на серії романів Джорджа Мартіна під назвою «Пісня льоду і полум'я». Перша книга циклу вийшла в 1996 році. У квітні 2011-го канал HBO запустив серіал, кожен сезон якого приблизно відповідає одній або двом книгам. Проект є одним з найбільш крупнобюджетних на телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі. Телеверсія «Гри престолів» двічі номінувалася на премію «Еммі» і отримала нагороду «Х'юго» за кращу постановку.

Читайте також: Росіяни більше не побачать "Гру престолів"