Друзі та колеги сумують за Жанною Фріске
Батько розповів про смерть Жанни Фріске та підтвердив інформацію, яка з'явилася в мікроблогах зірок шоу-бізнесу.
news-image

Батько російської співачки Жанни Фріске підтвердив інформацію про її смерть, пише «Єдність».

"Так, це так", - повідомив він.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Фріске померла. Колеги виконавиці сумують після цих звісток.

"Прощавай, кохана Жанна. Прощай друг. Справжній друг. Я плачу. У це неможливо повірити. Це жорстоко", - написав у своєму Instagram Філіп Кіркоров.

Близька подруга - співачка і актриса Ольга Орлова, яка підтримувала Фріске на всіх етапах боротьби з хворобою, досі не може повірити в те, що трапилося: "Прощавай, моя дівчинка. Спи спокійно. Ти назавжди залишишся в моєму серці".

Поліна Гагаріна, дізнавшись про смерть колеги по сцені, написала, що від болю не може підібрати слів: "Жанна! Так боляче, що слів не знаходжу! Я вірила. Я так сподівалася. Я так хотіла, щоб ти жила, якомога довше з синочком поруч. Спочивай з миром! Пам'ятаємо! І завжди будемо".

"Сльози градом. Наша улюблена, сильна і справжня. Не вірю, що все так закінчилося", - написала Глюкоза.

Максим Фадєєв написав у своєму мікроблозі, що життя Фріске обірвалася занадто рано: "Звичайно, життя закінчується. Але це закінчилося надто рано. Вона була доброю, щирою і сильною".

Про те, що колишня солістка групи "Блестящие" важко хвора, стало відомо в січні минулого року. Повідомлення пізніше підтвердили родичі співачки, які озвучили діагноз - неоперабельна пухлина головного мозку.

Батько Фріске розповів, що головні болі почали мучити артистку в 2013 році, після народження сина Платона. Фріске полетіла на лікування в Лос-Анджелес. Також вона відвідала Китай, де зустрілася з місцевими знахарями, а наприкінці жовтня повернулася до Москви.