Лікарі Жанни Фріске розповіли, що співачка приїхала до лікарні помирати
Лікарі онкоцентру на Каширському шосе Москви повідомили, що консиліум відмовив Жанні Фріске в лікуванні через великі ризики.
news-image

За словами медиків, Жанну Фріске привезли в Російський онкологічний центр на Каширському шосе в Москві два місяці тому - на той момент співачка вже  осліпла і перебувала у вкрай важкому стані. Про це повідомляє «Єдність» із посиланням на російські ЗМІ.

Жанна лікувалася спочатку в Німеччині, потім в Америці. До нас приїхала вже вмирати ... На самому фініші. Американці видали їй препарат, який не зареєстрований в Росії, і ми отримали від МОЗ спеціальний дозвіл на введення їй цього препарату. Її до нас привозили раз на тиждень для ін'єкцій.

Близько місяця тому я зібрав консиліум, оскільки були сумніви, чи витримає її організм таке навантаження, бо препарат досить сильний. А в неї до цього часу був вже зношений головний мозок,- розповів директор онкоцентру Михайло Давидов.

За словами Михайла Давидова, він бачив її всього лише один раз на консиліумі. Жодних скарг чи побажань співачка не висловлювала. Лікуванням Жанни Фріске займався відомий доктор Михайло Лічінцер - завідувач відділенням хіміотерапії та комбінованих методів лікування злоякісних пухлин. Він також повідомив, що Жанна прибула в Росію вже на той момент, коли сили її практично закінчилися.

Коли вона прибула в Росію, її хвороба сильно прогресувала. Вони звернулися до нас, щоб ми вводили їй препарати, виписані в США. Вилікувати Жанну, звичайно, було неможливо, але родичі на цьому наполягали, тому її раз на тиждень привозили для введення ліків. Це був уже фініш, - повідомив Михайло Лічінцер.

Нагадаємо, інформація про смерть Жанни Фріске з'явилася в ніч з понеділка на вівторок. Страшний діагноз - рак головного мозку співчці встановили на початку 2014 року.

Читайте також: Друзі та колеги сумують за Жанною Фріске