Політика
17 червня 2015
Ляшко побачив у діях Генпрокуратури ознаки порнографії (відео)
Ляшко звернувся до нардепів з вимогою підписати постанову про звільнення Генерального прокурора.
news-image

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко обурився тим, що Генпрокуратура зробила подання про затримання і арешт екс-регіонала Сергія Клюєва тільки після того, як той зник, повідомляє  «Єдність».

Коли Парламент більше двох тижнів тому розглядав подання на зняття депутатської недоторканості з Клюєва, ми вимагали від Генерального прокурора негайно внести подання до Парламенту щодо затримання та арешт Клюєва. Тоді вони нам вигадували, що немає підстав на його арешт та дали йому втекти, - заявив нардеп.

Ляшко припускає, що Клюєв задобрив правоохоронців грошима, тому вони дозволили йому без проблем покинути країну.

Я питаю: "Кого ви хочете здивувати цією порнографією? Ви що, смієтеся з українського суспільства?" У мене питання до Генерального прокурора: "Чи Ви, можливо, смієтеся із народних депутатів України? Спочатку дали Клюєву втекти, а тепер імітуєте розслідування та вимагаєте його арешту", - наголосив Ляшко.

Крім того, політик повідомив, що ГПУ  виявила ознаки злочинів у діях самого Ляшка та інших депутатів з його фракції.

Генеральний прокурор України надіслав вчора листа на ім’я голови Верховної Ради, у якому написано, що у моїх діях є наявні ознаки злочину, оскільки я не ходжу на допити до Генеральної прокуратури по справі Клюєва. У мене тоді дуже просте питання до Генерального прокурора: «Якщо він за три дні знайшов у моїх діях ознаки злочину, чому за півтора роки не притягнули до відповідальності тих, хто вбивав людей на Майдані, не посадили нікого з банди Януковича? Чому за півтора роки в їхніх діях ви не бачите ознаки злочину і знаходите сотні причин, щоб не притягувати їх до відповідальності , а в діях депутата Ляшка побачили злочин? - запитав нардеп.

Наприкінці промови Олег Ляшко звернувся до нардепів із вимогою підписати постанову про звільнення Генерального прокурора України Віктора Шокіна.