Алла Пугачова на закритій вечірці станцювала еротичний танець (відео)
Примадонна продовжує дивувати шанувальників.
news-image

Примадонна російської естради Алла Пугачова перед від'їздом з Ізраїлю, де вона перебувала на відпочинку, заглянула на закриту вечірку, де виконала еротичний танець, повідомляє «Єдність».

Близький друг співачки, продюсер Семен Могилевський святкував свій день народження в гольф-клубі в Кейсарії, розташованій на узбережжі Середземномор'я.

Крім російської поп-діви, привітати продюсера прийшла і грузинська артистка Тамара Гвердцителі. Вона заспівала в парі з Максимом Галкіним пісню "Арго", під яку Пугачова разом з подругою Аліною Ределе почали танцювати прямо на сцені. Однак цим справа не закінчилася.

У нас наступна пісня сумна, лірична. Що ви будете робити? Зможете легкий стриптиз. Алла, пам'ятаєш, як у Прохорова дівчата витанцьовують? - звернувся Галкін до дружини, натякаючи на любов російського мільйонера Михайла Прохорова до вечірок у компанії моделей.

Ределе після цих слів пішла зі сцени, а Примадонна залишилася. Вона взяла стілець і під пісню французькою мовою у виконанні Галкіна подарувала гостям танець досить відвертого змісту (з кінця 2 хвилини відео), а потім ще підспівала чоловіку. Своїм співом Примадонна викликала бурхливі оплески присутніх.

Читайте також: У мережі з'явилося відео з вечірки в замку Пугачової і Галкіна (відео)