Політика
18 червня 2015
Нардеп розсекретив "договірняк" на Банковій
Наливайченко піде у відставку, міністр екології Ігор Шевченко теж піде у відставку, БПП підтримає Кличка у мери Києва.
news-image

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбук народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий, передає «Єдність»

За його словами Наливайченко піде у відставку після відповідного голосування в Раді за голосуватимуть, зокрема, "Батьківщина", "Самопоміч" і група "Удар". 

Також він зазначив посилаючись на власне джерело у кулуарах на Банковій, що міністр екології Ігор Шевченко теж піде у відставку, але цю квоту лишають для "Батьківщини".

Яка давно стала виконувати для Петра Олексійовича функцію "чего изволите", можливий варіант - Валерій Дубіль, -написав Лозовий.

Він зазначив, що Блок Петра Порошенка підтримає Кличка у мери Києва та дотисне вибори мера у один тур.

Це "рятівний круг" для Кличка, водночас це напрочуд вигідно Садовому + багато потенційних мерів від "Самопомочі" реально можуть виграти мерські вибори (як, наприклад, Тарас Пастух у Тернополі), якщо вони будуть однотуровими, але не мають шансів, якщо вибори відбудуться у 2 тури, - сказав Лозовий. - Сьогодні на засіданні Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя, де я працюю секретарем, були розглянуті 4 альтернативні законопроекти по місцевих виборах; у ВСІХ - вибори мерів міст у 2 тури, у всіх чотирьох, разом з тим, ВР за наполяганням президента має проголосувати за однотурові вибори.

Лозовий повідомив, що залізних підтверджень наразі немає та він не стверджує, що це правда, але джерелу, яке це повідомило - вірить.

А у вас, шановні читачі, є чудова можливість перевірити ці слова. Якщо Дубіль чи хтось інший від "Батьківщини" стане міністром екології, або якщо "Удар" навіщось проголосує за відставку Наливайченка, якщо "Самопоміч" так само підтримає відставку Наливайченка, або якщо котрийсь інший домисел хворої фантазії мого інформатора - значить, все вищевказане правда, -написав він.