Політика
19 червня 2015
Садовий прокоментував скандальну переписку Висоцького з Волохом: Брєд сивої кобили!
Мер Львова та лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий прокоментував скандальну переписку між членом Громадського люстраційного комітету Карлом Волохом та нардепом від "Народного фронту" Сергієм Висоцьким.
news-image

Нагадаємо, у переписці йшлося про те, що Садовий начебто отримав за голосування за відставку Наливайченка "прокурора Львова і львівську митницю", передає «Єдність».

По переписці Висоцького з Волохом і посадах "прокурора" та "начальника митниці" для Садового у Львові скажу коротко: Брєд сивої кобили! Інших слів не підібрав. Сорі, - написав Садовий.

Лідер "Самопомочі" запевняє, що не проводив і не буде проводити жодних переговорів щодо того чи іншого голосування його фракції у парламенті.

Водночас Садовий каже, що не бачить радикальних змін у правоохоронних органах.

Мені байдуже, чи на посаді голови СБУ Наливайченко чи хтось інший! Я хочу бачити радикальні зміни в правоохоронних органах - в СБУ, в прокуратурі, в міліції. Я їх не бачу! Пройшло більше року. За ці зміни люди загинули і продовжують гинути. Показати фото з декількома десятками симпатичних людей в гарній поліцейській уніформі - це мізер. Не в образу Еці Згуладзе, яка робить що може, - написав Андрій Садовий.

 

Читайте також: В мережі з'явилося приголомшливе листування стосовно відставки Наливайченка (відео)