Політика
19 червня 2015
Наливайченко хоче стати українським Путіним, та очолити партію Коломойського, - експерт
Наливайченко чітко націлений будувати політичну кар’єру.
news-image

Директор компанії Berta Communications Тарас Березовець в ексклюзивному інтерв’ю «Єдність» розповів про причини відставки голови СБУ Валентина Наливайченка та про можливі повороти його політичної кар’єри.

Наливайченко чітко націлений будувати політичну кар’єру. Найімовірніше, що він створить власну політичну силу, яку почне обкатувати вже на майбутніх виборах. Так само можливо, що Наливайченко може встати на чолі поки що ефемерної партії «Укроп» Коломойского. У будь-якому разі буде створюватися образ такого-собі українського Путіна. Тобто, сильний лідер, який нікого не боїться, чесна людина з спецслужб і таке інше…, – зазначив політтехнолог.

Разом з тим Тарас Березовець висловив припущення, що відставка Валентина Наливайченка стала наслідком війни впливових політичних груп.

Коротко кажучи, Фірташ порушив негласний «пакт про ненапад » із Порошенком. За допомоги Наливайченка, а також інших фігур він посилював свій вплив у силових відомствах, і президентові це не сподобалось. А Порошенко це – політичний бульдог, який якщо вже вчепився, то не випустить із хватки. Тому Наливайченко й відправили у відставку. А він, на останок дістав із-під килиму те, що мав проти людей президента, – додав експерт.