Світ
19 червня 2015
У Тбілісі підлітки лякають перехожих тигрячим гарчанням
Тбіліські підлітки через магнітофонні підсилювачі включають на вулицях міста записи реву тигрів, щоб пожартувати над перехожими
news-image

У МВС Грузії повідомили, що тбіліські підлітки через магнітофонні підсилювачі включають на вулицях міста записи реву тигрів, щоб пожартувати над перехожими, передає «Єдність».

Надійшло повідомлення з вулиці Паліашвілі, що вони чують гарчання тигра. На місце виїхав патруль. І що виявилося? Підлітки записали гарчання тигра на телефон і програвали запис на вулицю через динаміки у відкрите вікно! Як назвати таку поведінку, я навіть не знаю!, - написала на своїй сторінці в Facebook глава прес-центру МВС Ніно Гіоргобіані.
За цілий день надійшло безліч помилкових викликів, але це вже ні на що не схоже! Сподіваюся, що більше нікому не прийде в голову жартувати таким чином, - додала вона.


Як повідомлялося, через руйнівну повінь, що сталася в Тбілісі в ніч на неділю, загинули 19 людей. У списках постраждалих - 457 осіб. Зниклими вважаються троє жителів.

Від води постраждали не лише люди, а й тварини. Частина зоопарку була повністю знищена. Багато звірів потонули або втекли. Частина хижаків була застрелена спецназом. Адміністрація Тбіліського зоопарку підтвердила загибель понад 300 вихованців з 600 мешканців звіринця в ході повені.

В даний час на волі залишаються тигр і смугаста гієна.

Читайте також: Наслідки повені в Тбілісі жахають (ВІДЕО)