Київ
20 червня 2015
Міська влада взяла під опіку дівчинку з Київської області, яку зґвалтував батько
Стан дівчинки стабільний, реабілітація проходить успішно, на наступному тижні їй проведуть пластичну операцію.
news-image

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Радуцький під час візиту до Маші, яка наразі перебуває на лікуванні у Київській міській дитячій клінічній лікарні №2. Від імені міського голови Віталія Кличка та від себе особисто він передав дівчинці коляску для прогулянок, підгузники та вітамінізоване дитяче харчування.

«Київська влада не залишається осторонь від людських бід, всіляко допомагаючи в наданні медичної та іншої соціальної допомоги. За ініціативи мера міста, столична влада допомагає маленькій дівчинці з Київської області, яку зґвалтував батько», – сказав заступник голови.

Він зауважив, що столична медицина – найкраща в країні, а у Київській міській дитячій клінічній лікарні №2 зібрані одні з кращих фахівців столиці. Тут дитині нададуть найкращий післяопераційний догляд, кваліфіковану допомогу та забезпечать дитині належну реабілітацію.

«Своїми діями ми хочемо показати людям, які страждають від домашнього насильства, що їм є куди звернутися за допомогою. Чим більше людей будуть проінформовані про це, тим менше буде подібних випадків. У Києві працюють спеціальні служби, які готові надати консультацію, дах і психологічну підтримку постраждалим від домашнього насильства», – наголосив Михайло Радуцький.