Війна
22 червня 2015
Москаль: Бойовики залишили без води окуповані території
Бойовики "ЛНР" своїми обстрілами знову перебили подачу води на окуповані території.
news-image

Про це в понеділок повідомляє на своєму сайті керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, передає «Єдність».

Зазначається, що протягом минулої ночі бойовики майже безперервно обстрілювали Станицю Луганську зі зброї різного виду, включаючи міномети та протитанкові керовані ракети (ПТУР).

Постраждалих серед мирного населення немає, однак у селищі зруйновані будинки та перебита інфраструктура. В центральній частині райцентру, за 150 метрів від будівлі райдержадміністрації, пошкоджено магазин і приватний будинок, а на вул. Шевченка внаслідок прямого влучення повністю зруйновано будівлю. Крім того, пошкоджені лінії електропостачання на вул. Лермонтова та 1 Травня, світла там поки немає.

У понеділок зранку, близько 7.30, бойовики обстріляли з мінометів також село Болотене, що на самій лінії розмежування в Станично-Луганському районі. Перебита ЛЕП, яка живить електроенергією Деркульську дільницю водоканалу.

Саме через цю дільницю здійснюється постачання води на окуповану територію, а саме в міста Молодогвардійськ, Суходольськ, Краснодон та частину Луганська. Зараз вода в цьому напрямку не подається і найближчим часом подаватися не буде, зазначають в адміністрації.

Нагадаємо, станом на 22 червня зафіксована надзвичайна активність обстрілів з боку російсько-терористичних угруповань по всій лінії розмежування в зоні АТО.

Читайте також: Загострення ситуації в зоні АТО