Політика
24 червня 2015
Антитерористичний центр в Україні очолив колишній начальник міліції Севастополя
У 2010 році Віталій Маліков був обраний депутатом Севастопольської міської ради від "Партії регіонів".
news-image

Новий заступник голови Служби безпеки України Віталій Маліков став керівником Антитерористичного центру при СБУ. Про це йдеться в указі президента України Петра Порошенка, передає «Єдність».

Паралельно глава держави звільнив з посади керівника Антитерористичного центру Василя Грицака, який раніше був в.о. глави СБУ.

Як пишуть "Події Криму", раніше Маліков був депутатом Севастопольської міської ради від "Партії регіонів" (обраний в 2010 році).

Після 12 років служби (Крим, Сумська область, Кіровоградська область, знову Сімферополь) Маліков у 2005-му став начальником УМВС Севастополя. У тому ж році йому було присвоєно звання генерал-майора міліції.

За даними ЗМІ, в 2005-му він звільнився з органів МВС. Після цього працював заступником директора Кримської республіканської дирекції "Райффайзенбанку-Аваль", поки не став депутатом.

Після втечі Віктора Януковича в лютому 2014-го, напередодні анексії Криму, нова влада зняла з посади начальника УМВС Севастополя Олександра Поддубова і призначила Віталія Малікова.

Читайте також: Порошенко призначив керівником АТЦ заступника глави СБУ Віталія Малікова