Світ
25 червня 2015
У США затримали дивного чоловіка, який танцював і облизував жабу
Співробітники поліції заарештували мешканця штату Індіана (США) після того, як той танцював на парковці біля бару і при цьому облизував жабу.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на Еспресо.TV.

Як повідомляють американські ЗМІ, інцидент стався в минулі вихідні в містечку Ла Порт. 41-річний Річард Муллінс збирався провести суботній вечір у місцевому барі JJ's Side Out Bar & Grill. Однак охоронці вивели його із закладу через те, що той був босоніж, а також відмовився показати їм посвідчення особи.

Після цього Муллінс залишився танцювати на парковці, що належить закладу. Охоронці вирішили викликати поліцію. Як повідомив співробітник правоохоронних органів Вінсент Боуман, ще до приїзду правоохоронців Муллінс не тільки виконував танець, а й облизував підібрану ним жабу.

Чоловіка попередили, що якщо він повернеться в бар або на приналежну до нього територію, то буде заарештований.

Судячи з того, що він почав танцювати, не заступаючи за лінію, яку ми йому показали, здавалося, що Муллінс зрозумів попередження, - зазначив поліцейський.

Проте через кілька хвилин чоловік знову повернувся на парковку біля бару, і коли до нього підійшов поліцейський, він уже тримав у руках іншу жабу.

В результаті Муллінсу пред'явили звинувачення в незаконному проникненні на приватну територію. Він був поміщений під варту до суду, який відбудеться 30 червня.

Читайте також: Співробітник ДАІ, здаючи назад, збив з ніг свого "товариша по жезлу" (відео)