Світ
27 червня 2015
Моніка Левінські зірвала бурхливі оплески під час своєї промови у Франції
Основною темою виступу Левінські, під бурхливі оплески аудиторії, став опис нею випробуваної тоді "публічної ганьби".
news-image

Моніка Левінські, яка 17 років тому була замішана в гучному скандалі через її сексуальний зв'язок з екс-президентом США Біллом Клінтоном, вимовила емоційну промову на фестивалі реклами "Каннські леви" у Франції, повідомляє американське видання PageSix.Com, передає «Єдність».

Моніка, на початку червня призначена стратегічним радником фонду допомоги жертвам віртуальних знущань Bystander Revolution, назвала себе "пацієнтом зеро" нової соціальної хвороби - цькування в інтернеті.

Як зізналася Левінські, не проходить і дня, щоб вона не згадувала свою помилку і глибоко НЕ шкодувала про неї. За її словами, їй довелося пережити публічне приниження в усьому світі і миттєво втратити репутацію і свою гідність. 41-річна жінка нагадала, як її таврували образливими словами, називали "повією".

Левінські зазначила, що були моменти, коли і їй здавалося, що єдиним способом припинити глузування на свою адресу був би суїцид. Але вона знайшла в собі сили жити далі. Моніка Левінські закликала не брати участь в інтернет-цькуванні, проявляти до інших людей співчуття.

Нагадаємо, Моніка Левінські в 1996 році працювала на стажуванні у Вашингтоні. Саме до цього періоду відносяться її стосунки з Клінтоном. Як повідомлялося, поки Моніка працювала власне в Білому домі, зв'язку у них не було, роман почався після її переходу на службу в Пентагон, хоча їх зустрічі раніше проходили в Білому домі. У ході розслідування з'ясувалося, що фізичні стосунки, за словами коханців, обмежувалися лише оральним сексом, а всього таких "епізодів" було дев'ять, причому деякі сцени відбувалися навіть в Овальному кабінеті.