Київ
28 червня 2015
Очільник столиці привітав киян з Днем молоді та відзначив подяками активістів
Мер столиці Віталій Кличко привітав киян з Днем молоді та відзначив подяками Київського міського голови громадських активістів під час акції «Молодіжна столиця», яка відбувається на Хрещатику до Дня молоді.
news-image

Кличко вручив подяки волонтерам та громадським активістам, які, зокрема, працюють з вимушеними переселенцями, допомагають воїнам АТО та їх сім’ям.

Молодь – рушійна сила будь-яких змін. Мене часто питають, до якого віку людину можна відносити до молоді? Я завжди відповідаю – немає обмежень, адже важливо відчувати себе молодим серцем, діяти та втілювати свої мрії. Навіть якщо мрії здаватимуться фантастичними, потрібно робити все, що від тебе залежить, щоб вони ставали реальністю, – звернувся Кличко до молоді.

Міський голова вручив відзнаки громадським активістам та волонтерам, а також переможцям конкурсів брейк-дансу та графіті.

Я вітаю всіх вас з Днем молоді, і бажаю вам мріяти, прагнути і втілювати в життя все, чого ви бажаєте. Тільки від вас залежить майбутнє, і впевнений, що нашу країну по-справжньому європейською, демократичною і сучасною зробить нове молоде покоління, – зазначив Віталій Кличко.

У рамках акції до Дня молоді «Молодіжна столиця», яка відбувається на Хрещатику, для відвідувачів святкового заходу працюють майданчики з екстремальних видів спорту, спортивне містечко від Центру фізичного здоров’я, проходить фестиваль графіті «Єдина країна» та патріотичний конкурс «Студміс Києва-2015».