Київ
3 липня 2015
У Києві вночі затримано ґвалтівника, який перебуває у міжнародному розшуку за вбивство
32-річний уродженець Миколаївської області більше двох років перебував у міжнародному розшуку.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС в м.Києві, вночі до  чергової  частини  Голосіївського  райуправління  міліції  надійшло  повідомлення  про  зґвалтування  дівчини,  передає «Єдність». Приїхавши, правоохоронці виявили побиту та налякану дівчину. Зі слів потерпілої міліціонерам стало зрозуміло,  що ґвалтівник  її вистежував. Дівчина розповіла, що того вечора  пішла разом з подругами до  нічного  клубу.  Саме там  вона   помітила,  що  за нею ходить  якийсь  чоловік.  Проте жодної спроби познайомитися  незнайомець  не зробив,  тому  дівчина  заспокоїлась і забула про нього.

Вже близько 4-ї години ранку, попрощавшись з подругами, дівчина вийшла з розважального закладу та попрямувала додому. 

Йдучи безлюдним місцем, вона раптово відчула сильний удар ззаду по голові. Потім хтось потягнув її до кущів. Саме там нападник намагався панянку зґвалтувати, але зробити це завадив випадковий перехожий. Киянин, зрозумівши що тут коїться, накинувся на ґвалтівника. Розлючений зловмисник схопив цеглину і сильно вдарив чоловіка, що став на захист дівочої честі. А далі втік, - йдеться в повідомленні відомства.

Під час затримання 32-річний уродженець Миколаївської області, обурений діями міліції, казав що ніякого  відношення  до скоєного злочину не має. Але речові докази та проведені у подальшому експертизи  допомогли оперативникам вивести негідника «на чисту воду».

Як стало відомо, затриманий за зґвалтування чоловік перебував у розшуку за вчинення вбивства у 2012 році в  місті  Санкт-Петербург.

Наразі відносно чоловіка розпочато кримінальне провадження за зґвалтування та насильницьке  задоволення статевої пристрасті  неприродним способом. Підозрюваного  затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Читайте також: У столичній сауні правоохоронці викрили бордель (відео)