Війна
3 липня 2015
Турчинов перевірив роботу експериментального КПП в зоні АТО
Олександр Турчинов з керівниками антитерористичного центру СБУ, прикордонної служби та МВС перевірив у зоні проведення АТО роботу контрольно-пропускного пункту, на якому відбувається тестування нової електронної системи пропуску.
news-image

Цей контрольно-пропускний пункт, розташований в населеному пункті Зайцеве, запрацював в новому режимі, тобто для отримання дозволів немає потреби контактувати з тими, хто їх надає, повідомляє «Єдність» з посиланням на прес-службу РНБО.

Надіслані заявки перевіряються в електронному режимі, а громадяни, які пройшли електронну перевірку, можуть перетинати блокпости, надавши лише паспорт громадянина України, йдеться у повідомленні.

Нова система пропускного режиму в зоні проведення АТО покликана скоротити терміни та покращити якість перевірок, а також подолати корупцію під час видачі перепусток та дозволяє позбавитись черг на пропускних пунктах, - наголосив Секретар РНБО.

Олександр Турчинов підтвердив, що переведення всіх пропускних пунктів в зоні проведення АТО на електронний режим пропуску буде завершено, як і планувалось, до 7 липня поточного року.

Читайте також: Електронна пропускна система в зоні АТО запрацює з 7 липня