Суспільство
5 липня 2015
У Києві наряд нової патрульної поліції викликали, щоб вгамувати "старих" міліціонерів (фото)
Про це розповів відомий шоумен Антін Мухарський.
news-image

Відомий український шоумен, художник, актор і телеведучий Антін Мухарський повідомив, що на особистому прикладі переконався в ефективності нової патрульної служби в Києві. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Патрульна служба працює! Живемо навпроти Подільського РВВС. Вже третій день поспіль "традиційні міліціянти" бушують, передчуваючи свій близький п****ць. Сьогодні зранку взагалі як подуріли. Стоять, регочуть матюкаються. Зграя десь у півтора десятка «гопоти у погонах», - повідомив шоумен.

За словами Мухарського, його коханій жінці набридло на все це дивитись, тому вона викликала наряд патрульної поліції, який прибув за 3 хвилини.

Традиційні мєнти, як учні молодших класів, почали втікати хто куди. Залишилася пара-тройка "охвіцерів". Патрульні чемно зробили їм зауваження ЧИСТОЮ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ! А коли кохана подякувала їм з балкону за відновлений порядок і законну тишу, відповіли «Ми тепер завжди дбатимемо про ваш спокій». Кохана ридала від щастя (Я не жартую). І хай там мені після цього хтось скаже, що в державі нічого не змінюється – пошлю відвертим текстом, або вчеплюся в горло. І хай викликають патруль! - написав Мухарський.
Читайте також: Вуличні продавці влаштували істерику новим патрульним поліцейським (відео)