Американський музикант Біллі Джоел вчетверте одружився
Влітку цього року пара чекає народження первістка.
news-image

Знаменитий американський музикант Біллі Джоел одружився вчетверте. Як повідомляє People з посиланням на офіційного представника співака, весілля 66-річного виконавця і Алексіс Родерік, яка вдвічі молодша за нього, відбулася 4 липня, передає «Єдність».
Для гостей, запрошених на святкування Дня незалежності США в маєтку Джоела, що розташований на острові Лонг-Айленд у Нью-Йорку, церемонія виявилася несподіванкою.

Серед нечисленних учасників заходу був і губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо, давній друг музиканта.
Роман Джоела і Родерік, колишнього менеджера інвестиційного банку Morgan Stanley, почався в 2009 році. Влітку цього року пара чекає народження первістка.
В даний час співак продовжує професійну діяльність і проводить гастрольний тур по США.

У минулому Джоел був одружений на Елізабет Вебер, яка до цього була заміжня за його другом Джоном Смоллом (розлучилися в 1982 році), і супермоделі Крісті Брінклі (шлюб протримався десять років - з 1985 по 1994 рік). У 2004 році він одружився на 24-річній Кейт Лі, їх подружній союз проіснував п'ять років.
Автор-виконавець пісень і піаніст Біллі Джоел, що отримав прізвисько Piano Man за назвою свого першого синглу, ставав лауреатом багатьох музичних нагород, в тому числі шести премій «Греммі». За оцінками експертів, він є одним з найбільш продаваних музикантів за всю історію США. 

Читайте також: Міс Світу 2009 вийшла заміж