Барабанщик AC/DC опинився під домашнім арештом
У Новій Зеландії суд засудив барабанщика рок-гурту AC/DC Філа Радда до восьми місяців домашнього арешту за зберігання наркотиків і погрози вбивства.
news-image

Весь час, поки музикант буде під домашнім арештом у своєму заміському будинку у місті Тауранга, за ним буде вестися спостереження, повідомляє «Єдність» з посиланням на ВВС Україна.

При цьому суд дозволив Філу Радду приймати гостей.

Перед початком судового засідання музикант подякував фанатам за підтримку і відмовився від будь-яких коментарів.

На початку справи прокуратура вважала, що Філ Радд намагався найняти виконавця для вбивства двох осіб, однак потім відмовилася від цього звинувачення за браком доказів. Свою провину в зберіганні наркотиків і погрозі вбивства музикант визнав.

Згідно з матеріалами справи, музикант погрожував працівнику, який брав участь у випуску першого сольного альбому Філа Радда Head Job після того, як платівка провалилася.

Адвокат пана Радда наполягав на тому, що погрози щодо вбивства були всього лише телефонним дзвінком розсердженої людини, яка важко переживав провал альбому і знаходилася під дією наркотиків.

Філ Радд став барабанщиком AC/DC у 1975 році, проте покинув колектив у 1983 році і переїхав до Нової Зеландії.

Кілька років потому Філ Радд повернувся у гурт і зараз бере участь у концертних турах і записах альбомів. Він входить до списку 50 кращих рок-барабанщиків за версією журналу Classic Rock.

Читайте також: Сергій Шнуров заявив, що ніколи б не став співати у "ДНР"