Події
9 липня 2015
У Києві пасажирка тролейбуса бризнула в обличчя контролерів з газового балончика
Пасажирка столичного автобуса на вимогу контролерів пред'явити проїздний документ відповіла застосуванням газового балончика.
news-image

Про це повідомляє прес-служба "Київпастрансу", передає «Єдність».

Як йдеться у повідомленні, 6 липня 2015 в 10:18 на автобусному маршруті № 99 в районі зупинки "маршала Рокоссовського" в напрямку Мінського масиву стався шокуючий випадок між контролерами КП "Київпастранс" і пасажиркою.

2 жінки - контролера, виконуючи службові обов'язки, підійшли з перевіркою на наявність проїзних документів у пасажирів, у відповідь одна пасажирка, запевнивши що у неї в сумці є проїзний документ, почала "пошук" проїзного документа, замість якого дістала із сумки газовий балон, бризнула в обличчя контролерів, а потім в повітря і по іншим пасажирам, - йдеться в повідомленні.

Як уточнюють у прес-службі, у цей час у салоні перебувало досить багато людей, в тому числі і діти.

У салоні став відчутний сморід, люди почали кашляти від задухи. Водій оперативно зреагував на подію, зупинив автобус, відкрив двері. Небайдужі люди затримали пасажирку, викликали швидку допомогу, патрульну поліцію, - йдеться в повідомленні.

Лікарі надали постраждалим контролерам першу медичну допомогу на місці, після чого забрали в лікарню для більш детального огляду.