Світ
10 липня 2015
Фіналісти "Битви екстрасенсів" одружилися в Петербурзі (фото)
Про свої заручини пара оголосила ще в фіналі п'ятнадцятого сезону "Битви екстрасенсів".
news-image

8 липня в Павлівському палаці Петербурга одружилися учасники шоу "Битва екстрасенсів" Тетяна Ларіна і Юлій Міткевич-Далецький, передає «Єдність» із посиланням на КП.

За словами молодят, їх почуття зародилися на проекті. Ближче до фіналу Тетяна Ларіна зламала собі ногу, коли виконувала обряд на кладовищі. Юлій підтримував жінку, доглядав за нею, носив на руках. Так вони й зійшлися. 

Про свої заручини пара оголосила ще в фіналі п'ятнадцятого сезону "Битви екстрасенсів". Подейкували, що в почуття вони "грають тільки на камеру", що пропозиція руки і серця спланована заради піару. Навіть ходили чутки, що після шоу вони розійшлися і знаходяться тільки в ділових відносинах. На заздрість злим язикам закохані все ж одружилися. 

Були прогнози, що в мене через деякий час з'явиться молодий чоловік набагато молодший за мене. Але я не думала, що він буде настільки молодше. Коли Юлій зробив мені пропозицію, я зрозуміла, що це воно. Я вже для себе вирішила, що не буду відмовлятися. Я вважаю, що правильно зробила. Ми одружилися 8 липня, бо існує повір'я, що 8 липня є одним із днів, коли відьма може виходити заміж. Вісімка - це знак нескінченності. І ще хороше поєднання липень і Юлій, - розповіла Тетяна Ларіна.

На церемонії був найсильніший Ковен (простіше кажучи, шабаш) Північних відьом у повному складі. Привітати закоханих прийшла наставниця Ларіної Наталія Бантеева. Саме вона привела Тетяну на "Битву екстрасенсів". На церемонії були й інші учасники цього проекту.

Читайте також: Американський музикант Біллі Джоел вчетверте одружився