Анастасія Приходько розповіла про свої вподобання в їжі
Українська співачка розповіла шанувальникам, що вона не любить їсти.
news-image

Про це зірка написала на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

За словами співачки, їй було б простіше перерахувати що вона їсть, але вона відповіла на запитання своїх шанувальників.

"Починаючи з молочних продуктів, я не вживаю нічого, крім морозива! Кефіри, йогурти, сир, сметана. Це не їм вже років 10. Далі, овочі це просто катастрофа, починаючи від баклажанів, кабачків, брокколі, редьки, редиски, і навіть огірки, можу їх їсти тільки в салаті, і то рідко! М'ясо - їм тільки шашлик зі свинини або стейки або відбивну, курку печену, смажену, варену відбивні ще можу з'їсти телятину тільки, в "супі" або в "холодному", так само і індичка стегно і гомілку все! Супи- це взагалі пекло, можу тільки борщ, курячий бульйон і рідко овочевий !!!",- розповіла Приходько.

Також співачка зазначила, що не любить омлет, з риби їсть лише оселедець. Зірка наголосила, що не переносить смажену картоплю.

"Фрукти-відмовити фуфуфу!!! Особливо вишні, сливи, яблука, груші, потім журавлина, смородина, паричка, агрус, алича. Не їм сир взагалі це найстрашніше для мене! Це-сир !!! Починаючи від Брі, закінчуючи "Гауда" .... Не люблю чорний хліб !!! Оливкова олія! Не їм майже сіль, і ненавиджу спеції!",- додала зірка.

Приходько розповіла, що їсть лише варені страви або приготовлені в духовці. Цікаво, що співачка також відмовляється від фрешів та кави, вважаючи їх несмачними.

"Дуже люблю солодке, крім чорного шоколаду і льодяників! Так все майже кушаю;))) ну ще не їм насіння, горіхи, сухофрукти, мед, і варення! Варення люблю тільки полуничне))) це тільки частина того що я не їм, скоро я напишу чому склала цей список;)",- підсумувала співачка.