Київ
13 липня 2015
Киянка ховала викрадені в супермаркету речі в дитячому візку, де перебувала її дворічна дитина (відео)
Крадійку затримали, коли вона виносила неоплачену продукцію з магазину.
news-image

У столичному супермаркеті жінка намагалась заощадити, ховаючи викрадені продукти та речі в дитячому візку, де перебувала її дворічна донька. Крадійку затримали, коли вона виносила неоплачену продукцію з магазину. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, передає «Єдність».

24-річна місцева мешканка перебуває у декретній відпустці. Свої неправомірні дії пов’язує зі скрутним матеріальним становищем. Дівчина розповіла, що на такий шлях її наштовхнула ситуація, коли випадково вона в магазині не розплатилась за дитяче харчування. Відчувши, що можливо таким чином заощадити, продовжила красти, відводячи підозру охорони тим, що здійснює покупки разом з малолітньою дитиною, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Виявилось, що таким видом діяльності дівчина займалась протягом останніх шести місяців.

Того дня, як і завжди, матір взяла свою дворічну дитину, посадила її до дитячого візка та увійшла до одного із супермаркетів, що знаходиться в Солом’янському районі столиці. Перебуваючи в магазині, жінка клала частину продуктів у корзину для покупок, а решту — потай ховала до дитячого візка. Виходячи з магазину жінка навіть не думала про те, що саме цього разу її затримає охорона, - повідомляє відомство.

На місце події співробітники магазину викликали міліціонерів.

Під час огляду дитячого візка правоохоронці виявили продукти харчування, косметичні засоби та жіночі аксесуари на суму близько 500 гривень.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Діти допомогли правоохоронцям викрити крадія у Гідропарку