Суспільство
14 липня 2015
Мілонов пропонує "ДНР" і "ЛНР" прийняти закони про заборону пропаганди гомосексуалізму
Депутат сподівається, що народні обранці "ДНР" і "ЛНР" введуть норми, схожі з тими, які діють в Росії.
news-image

Депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов запропонував парламентам самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" законодавчо закріпити заборону на пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин, передає  «Єдність».

Можливо, цей закон буде більш жорстким, ніж чинний в Росії, - повідомив Мілонов, який є представником "ДНР" в Петербурзі.
Я відправив відповідні звернення моїм колегам. Сподіваюся, що народні обранці "ДНР" і "ЛНР" прислухаються до моєї ідеї та введуть норми, схожі з тими, які діють в Росії, - сказав депутат.
Необхідно законодавчо закріпити особливий статус традиційної сім'ї і виключити прояви пропаганди нетрадиційних для нашої культури цінностей, - пояснив він.

При цьому депутат не виключив, що в "ДНР" і "ЛНР" може бути заборонена пропаганда гомосексуалізму не тільки серед підлітків, а й серед усіх вікових та соціальних груп.

Це стане логічним кроком. Якщо ми захищаємо інтереси дітей, то чому не захищати інтереси всього суспільства, в тому числі майбутніх батьків, - зауважив Мілонов.

Він нагадав, що в Росії діє заборона пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх. Аналогічний закон, який розробив парламентарій, в Петербурзі почав працювати на рік раніше, ніж на федеральному рівні.

Читайте також: Мілонов кидався до ЛГБТ-активістів під прапорами України та США (відео)