Політика
16 липня 2015
Те, що сьгодні відбулось - назавжди увійде у вітчизняну історію чорною сторінкою - Ляшко
Голова Радикальної партії вважає зрадою надання особливого статусу Донбасу.
news-image

Те, що сьгодні відбулось - назавжди увійде у вітчизняну історію чорною сторінкою. Так лідер Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці сьогоднішне голосування за особливий статус Донбасу, повідомляє  «Єдність».

Черчілль писав: "Коли є вибір між ганьбою і війною, і ми обираємо ганьбу, то в результаті матимемо і ганьбу, і війну".

Те, що сьгодні відбулось - назавжди увійде у вітчизняну історію чорною сторінкою.

Ні Присяга народного депутата, ні Державний Гімн не зупинили парламент від акту національної зради - голосування за особливий статус так званих ДНР і ЛНР, - написав Олег Ляшко.

Також нардеп розповів про сьогоднішню зустріч із Президентом країни. 

Відбулась зустріч Президента з керівниками фракцій коаліції. Я озвучив позицію нашої фракції: в жодному випадку ми не будемо голосувати за особливий статус Донбасу. Це національна зрада і подарунок Путіну, якщо наш український парламент сам проголосує за легалізацію терористів на Сході.

Тоді Петро Олексійович заявив, мовляв, не голосуючи, ми ...граємо на руку Москві. Що цікаво: кремлівський "Опозиційний блок" буде голосувати "за".

Отже, за логікою Порошенка, Радикальна партія і "Самопоміч" (вони теж не голосують) - агенти Кремля, а "Опозиційний блок" - патріоти.

Радикальна партія за жодних умов не буде брати участь у легалізації терористів. Бо як після цього дивитись в очі матерям тих, хто віддав своє житті у війні за Соборну Україну?! - написав нардеп.

Екс-регіонали так Януковичу і Єфремову ніколи не аплодували, як сьогодні Порошенку і Луценку, - додав Олег Ляшко.