Україна
18 липня 2015
Москаль звернувся до луганчан
Екс-губернатор Луганщини Геннадій Москаль зізнався, що не збирався їхати з Луганщини.
news-image

Новопризначений губернатор Закарпаття розповів, що збирався після короткої відпустки продовжити будівництво газопроводу в Трьохізбенку та підготовку до 1 вересня відремонтованих шкіл, пише «Єдність»ю

Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці.

"Пригадую своє призначення на Луганщину у вересні минулого року, перші поїздки у фронтові села, відчай людей, що жили під постійними обстрілами. Часом бувало дуже складно — так, що емоції зашкалювали і організм не витримував навантажень.",- згадує Москаль.

На думку високопосадовця, представники влади завжди мають бути в гущі подій — там, де найважче. Саме це, за його словами, дає результат.

"Завжди пам'ятатиму простих селян, котрі пережили справжнє пекло, але залишилися самими собою, навіть стали кращими. І дівчинку років 10-ти, котра, йдучи вранці в школу на проспекті Гвардійському в Сєвєродонецьку, завжди віталася зі мною: “Слава Україні!”,- наголосив губернатор Закарпаття.

Геннадій Москаль зазначив, що працювати йому доводилося в різних куточках України, однак в Луганській області живуть люди відкриті щирі та прямолінійні.