Суспільство
21 липня 2015
Глава "ЛНР" вручив російські дипломи випускникам Луганського університету імені Тараса Шевченка (фото)
Дипломи російських вузів отримали понад півсотні студентів.
news-image

Глава "ЛНР" Ігор Плотницький разом із проректором Костромського державного університету Владиславом Груздевим вперше вручив випускникам Луганського державного університету імені Тараса Шевченка дипломи російських вузів, передає «Єдність».

Дипломи Костромського, Краснодарського і Білгородського університетів отримали понад півсотні студентів, ще близько 250 дипломів будуть видані в найближчі дні.

Як повідомляє одне з сепаратистських видань, всього цього року дипломи шести російських вузів отримають близько 1900 випускників ЛДУ.

Тепер у вас є можливість працювати від Калінінграда до Владивостока, і від сонячного Сочі до Магадана, - зазначив Плотницький під час видачі дипломів.

Плотницький також подякував проректору Костромського державного університету Владиславу Грудзеву за надану "у важку хвилину підтримку" і вручив йому медаль "За заслуги" перед "ЛНР".

Можливість отримання додаткового - російського диплома з'явилася у луганських студентів завдяки встановленим міжвузівським угодам. Претендентам належало двічі (у луганському вузі та університетах Російської Федерації - прим. ред.) захищати свою дипломну роботу.

Читайте також: У "ЛНР" скаржаться на те, що Україна саботує видачу паспортів жителям "республіки", які досягли 16-річного віку