У Росії "шиють справу" Земфірі за український прапор на концерті
Поліція почала перевірку за заявою жителя Ростовської області, який звинуватив Земфіру в хуліганстві на концерті в 2013 році, яке раптово пригадав після її скандального виступу в Грузії.
news-image

Інтереси заявника представляє Ярослав Михайлов з Кірова, який раніше звинуватив Ксенію Собчак в образі почуттів вірян, повідомляє «Єдність» з посиланням на Українську правду.

Людина, чиї інтереси я представляю, вирішила заявити в поліцію тільки зараз, тому що нещодавно вона з дитиною відвідала концерт співачки в Грузії. Земфіра розмахувала українським прапором. Такі неналежні, на його погляд, дії нагадали їй про події дворічної давності і образи співачки, - розповів виданню DonDay.ru Михайлов.
У 2013 році чоловік спеціально приїхав з Гуково і був ображений поведінкою співачки, яка дозволила собі через неадекватну поведінку одного з фанатів зірватися на публіці, - додав він.

За словами Михайлова, він має намір домагатися фінансової компенсації. У прес-службі донського главку МВС підтвердили, що 13 липня до відділу поліції № 1 надійшла заява від жителя Ростовської області.

Концерт Земфіри в Ростові-на-Дону відбувся 20 жовтня 2013 року, причому мало не зірвався з вини директора майданчика.

Нагадаємо, на концерті відвідувачі вели себе неадекватно і вимагали виконання певних пісень.

У відповідь на крики із зали "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася, а потім сказала в мікрофон: "Я зараз тобі так дам, що не зможеш нести!". У фінальній композиції "Арівідерчі!" вона замість "Я ніколи не повернуся додому" заспівала "Я ніколи не повернуся в Ростов".

Як відомо, Земфіра, виступаючи в Грузії на фестивалі Tbilisi Open Air 2015, на сцені розгорнула прапор України, який їй передали із зали, коли вона виконувала пісню "Интересно". Земфіра помахала ним, а потім прив'язала до мікрофона і продовжила виступ. Проте цей інцидент широко обговорювався російською громадськістю, у соцмережах і на телебаченні, засуджуючи політичні погляди співачки.

Читайте також: Земфіра не готувалася. Фанат просто передав їй прапор України.