Події
22 липня 2015
Ляшка хотіли облити фарбою під час мітингу на підтримку Лозового (фото)
Провокаторів вмили фарбою, яку вони готували для Ляшка.
news-image

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка під час мітингу на підтримку нардепа Андрія Лозового четверо невідомих намагалися облити фарбою. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Олексій Ленський, передає  «Єдність».

Щойно під час мітингу по підтримці Андрія Лозового були спіймані тітушки, котрі намагались облити фарбою мого колегу Олега Ляшка. Взагалі їх було четверо, але спіймали тільки двох. Ці негідники в кінці кінців зізнались, що діяли на замовлення.

Правоохоронці не хотіли їх заарештовувати. І тільки після того, як Скуратовський та Рибалка підійшли вирішити це питання, вони погодились. Намагаємось розібратись, що тут діється. Беремо ситуацію під свій контроль, - написав Ленський.

Ще один очевидець подій, Ігор Сухих, повідомив на своєму Фейсбуці, що "тітушок" вмили фарбою, яку вони готували для Ляшка.

Впіймали двох аватарів. Ці недоноски планували провокацію. Впіймали за руку. Прийшлось їм вмитись тим, що готували для Лідера Олега Ляшка. Хлопців не били, а здали поліції, - написав Ігор Сухих.
Читайте також: Сьогодні група депутатів пікетуватиме Генпрокуратуру