Політика
23 липня 2015
Окупаційна влада Криму продовжує лякати кримчан "українськими диверсантами"
Українські диверсійні групи проходять підготовку на території України для того, щоб згодом відправитися в Крим.
news-image

Про таке повідомив заступник повноважного представника президента Росії в Кримському федеральному окрузі Володимир Бобровський, передає «Єдність»  з посиланням на ТАРС і місцеві ЗМІ.

«Є інформація про підготовку на території України диверсійно-терористичних груп з числа осіб, які раніше проходили військову службу в Криму», - заявив заступник поважного представника.


Бобровський також повідомив, що на території Криму зараз знаходяться «пособники радикальних українських організацій». Зокрема, за його словами, «на півострові зберігається обширна пособницька база спецслужб України з числа представників радикальних націоналістичних організацій «Правий сектор», «Тризуб», «Білий молот».

Чиновник назвав суспільно-політичну обстановку в Криму стабільною, при цьому відзначаючи і такий негативний фактор, як провокація з боку поплічників Меджлісу.

Бобровський підкреслив, що прихильники Меджлісу активно залучаються українською стороною до «реалізації стратегії деокупації півострова, в тому числі в контексті нібито захисту прав корінного населення від дій російської влади».

Читайте також: На рок-фестиваль у Криму ніхто не приїхав: ані артисти, ані гості