Київ
23 липня 2015
«Будь-яка хамська поведінка неприпустима» - у Київраді пояснили, чому не надали слово Березі
Депутати відмовилися слухати Березу через його поведінку.
news-image

Сьогодні на пленарному засіданні Київради депутати відмовилися надати слово народному депутату Бориславу Березі, передає кореспондент  «Єдність».

Нардепу не відмовили у виступі взагалі, але погодилися його вислухати після того, як будуть розглянуті  всі питання порядку денного. Після чого Береза влаштував скандал.

Втім, після невеликої перерви в засіданні, нардепу надали можливість висловитися.

Після цього інциденту співголова фракції «УДАР-Солідарність» Андрій Странніков пояснив журналістам відмову депутатів Київради.

 

Сьогодні з першої спроби не вдалося надати слово пану Березі, бо кілька разів, приходячи сюди, він намагався звинуватити депутатський корпус у тому, чого вони не робили. Будь яке негативне ставлення і будь-яка хамська поведінка по відношенню до представницького органу влади неприпустима. Тому депутатський корпус не захотів його слухати.

Із другої спроби Березі було надано слово в розділі «Різне», тому що ніде в законі не сказано, що народному депутату треба надавати слово негайно. Таким чином, нардепа слова ніхто не позбавляв.

Крім того, після консультацій, після того, як пан Береза вибачився перед Київрадою, після того, як зникли образи і безпідставні звинувачення, була досягнута згода на його виступ. Таким чином, конфлікт вичерпано, - повідомив Андрій Странніков.

Читайте також: Береза пояснив, чому він влаштував скандал у Київраді