Україна
25 липня 2015
"Наш шлях буде непростим. Але у нас немає іншого шляху.",- активістка "Правого сектору"
Активістка "Правого сектору" розповіла, чому вона обрала саме цю організацію.
news-image

Наталія Барсук вважає, що "Правий сектор" наразі єдина сила, яка може реально очистити ситуацію, передає «Єдність».

Про це Барсук написала на своїй сторінці в фейсбуці.

"Ми на дні. Найгірші умови життя в Європі. Війна. Корупція. Олігархат. Ми застрягли в матриці. І це за обставин, коли у нас високий рівень освіти, достатня ресурсність. Ми втратили 24 роки. І винен кожен з нас.",- наголосила жінка.

За її словами, членом "Правого Сектору" є "кожен патріот, який дійсно не на словах має бажання, сили і можливості побудувати справедливу і заможну Україну". Барсук вважає, що цього потрібні прості кроки

 

"Моя особиста історія. Достатньо довгий професійний шлях. На керівних посадах. Є чим пишатись. Є, за що просити вибачень. Я знаю корупційну машину в Украіні досконально. Коли підштовхнули на корупцію, в якій я мала брати безпосередню участь, я пішла. Це був 2012 рік. І система мені жорстоко помстилася.",- розповіла активістка.

Жінка наголосила, що 30 листопада 2013 року "ми всі змінились" і з цього моменту "була можливість спокутувати провину". 

"Хто після подій останніх майже двох років залишився при корупційному кориті, має стати об'єктом розслідувань і ізоляції від політичного життя країни. Я знаю, як корупція пожирає країну. Я знаю, як злочинні корупційні угрупування виснажують народ. В деталях. Таких, як я, багато. Ми йдемо за справжніми сучасними героями України, за тими, хто віддає найдорожче - життя. Наш шлях буде непростим. Але у нас немає іншого шляху.",- підсумувала Барсук.