Події
27 липня 2015
Голова КСУ Баулін після ДТП перебуває в реанімації
Голова КС України Баулін потрапив у ДТП і зараз перебуває в реанімації.
news-image

 Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін потрапив у ДТП у Полтавській області і зараз перебуває в лікарні, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі суду, передає «Єдність».

Справді, Юрій Васильович потрапив в автомобільну аварію, - сказав співрозмовник агентства в понеділок вранці.

За даними прес-служби, Ю.Баулін наразі перебуває в реанімації в одній з лікарень Полтавської області.

Його стан стабільний, інших подробиць немає. Міліція проводить розслідування, - сказав співрозмовник агентства.

У свою чергу, в МВС України агентству уточнили, що це службова машина глави КС. На момент ДТП він перебував на пасажирському сидінні. Внаслідок пригоди отримав  травми, наразі перебуває в лікарні.

Черепно-мозкова травма, рвані рани голови та ніг. Перебуває в першій міській клінічній лікарні, - повідомив співрозмовник агентства.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше осіб).

Як повідомлялося, близько 20.00 у неділю, 26 липня, на 320 км автодороги Київ-Харків сталася автомобільна аварія, внаслідок якої загинули дві людини і четверо дістали травм різного ступеня тяжкості.

За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan - травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry, - йдеться в повідомленні прес-служби УМВС України в Полтавській області.
Читайте також: Під Полтавою сталося смертельне ДТП за участі Голови Конституційного суду